Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sites/site46431/web/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Shiatsu massage - PUUR Massage Barneveld voor Ontspanning, Hot Stone, Shiatsu, hoof- en voetmassage

Shiatsu massage

Shiatsu is een traditionele Oosterse drukpuntmassage. Deze eeuwenoude behandelmethode wordt voornamelijk toegepast op de meridianen (energiebanen).

Shiatsu voordelen

Shiatsu betekent letterlijk "vinger druk". In ons lichaam bevindt zich een netwerk van energiekanalen die meridianen worden genoemd. Met behulp van vingers, duimen en handpalmen wordt er druk uitgeoefend op de meridianen in het lichaam. Hiermee worden de blokkades opgeheven en de doorbloeding/doorstroming bevorderd.

De hoeveelheid druk wordt tijdens de massage intuitief aangepast aan de conditie van de klant. De Shiatsubehandeling kan energie tekorten aanvullen en heft energieblokkades op.

Na wat pittige drukpunten te hebben behandeld wordt de klant ontspanning gebracht. Ik noem het meestal het "Pavlov effect". Hierdoor kan het lichaam herstellen en de klant komt in balans op emotioneel, geestelijk en spiritueel vlak.

Bij deze massage gebruik ik etherische oliën.


Puur Massage Barneveld Voorthuizen Shiatsu greep 1a
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Voetmassage teen 1a
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Shiatsu greep 2a