Ontspanningsmassage

Door helende, ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Massage zorgt voor ontspanning, is rustgevend en is een weldaad voor lichaam en geest. Massage bevordert de doorbloeding en herstelt de energiebalans in je lichaam. Door ontspanning en een betere circulatie krijgt het lichaam de kans om te herstellen.

Klachten

Klachten die veel voorkomen zijn: nek/schouder/(lage) rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in je vel zitten en angsten. Deze klachten kunnen vaak signalen zijn van overbelasting van je geest of lichaam. Veel van deze spanningen worden veroorzaakt doordat we gevoelens onderdrukken, of er niet bij stilstaan. Ook preventief kan een aangename ontspanningsmassage zelfs klachten voorkomen, omdat tijdig aandacht wordt besteed aan je lichaam, geest en energieveld. Bij deze massage gebruik ik etherische oliën.

Slecht ter been?
Voor mindervaliden is het mogelijk om op locatie te worden gemasseerd. Neem vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Puur Massage Barneveld Voorthuizen Ontspanningsmassage 1a
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Ontspanningsmassage 1b
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Ontspanningsmassage 2a