Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sites/site46431/web/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Hot Stone massage - PUUR Massage Barneveld voor Ontspanning, Hot Stone, Shiatsu, hoof- en voetmassage

Hot Stone massage

Hotstone massage is een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt tussen de 40 en 45 graden.

Hot Stone Massage voordelen

De hotstone massage draagt bij aan zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans. Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd.
De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. De Indianenvolken van Amerika werkten al met deze methoden om ziekte te genezen of het lichaam in balans te brengen. Een echte aanrader voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad en de warmte van stenen.
Hotstonemassage kan niet gegeven worden bij een buitentemperatuur van 24 graden of hoger. Bij deze temperatuur bestaat de kans op negatieve bijwerkingen.
Bij deze massage gebruik ik etherische oliën.


Puur Massage Barneveld Voorthuizen Hotstones op rug 1a
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Hotstones op kuiten 1a
 
Puur Massage Barneveld Voorthuizen Hotstones op schouderblad 1a